giovedì 6 dicembre 2018

Кралство утре утре са произведени два индустриални сателита на местно ниво

В ново постижение Кралството ще започне в петък 7 декември от 7:00 часа сателитите (5A и 5B), които са изцяло национализирани в лабораториите и лабораториите на крал Абдулазис Сити за наука и технологии (KACST). 


Това е под мотото "Имаме Земята и пространството" и в рамките на визията за Кралство 2030, която включва целите за локализиране на технологиите и ще се излъчва директно на новините, саудитския канал "SBC" и Ал Арабия.

Сателитните системи бяха построени от група саудитски инженери в различни области и европейската система беше приложена за проектиране и производство на космически приложения.

Градът за наука и технологии "Крал Абдул Азиз" завърши разработването и производството на сателитни сателити за разузнаване, за да се присъединят към второ поколение по-висока точност на Саудитските сателити за дистанционно наблюдение.

Саудитският Сату 5 се присъединява към постиженията на Саудитска Арабия и сателитите. Градът стартира 13 спътника и участва в изследователската мисия на Луната (Shanji 4) с китайската страна.

Nessun commento:

Posta un commento